Lieven Gevaertlaan 8
Pelt
Tel 011/808880

PERSBERICHT – Wegra lanceert nieuw beursconcept - Infrabaker International test het uit

Pelt/Heeze, 14 Juni 2018 - Afgelopen maart nam Infrabaker International deel aan Anuga foodtech, niet alleen met 2 nieuwe modellen van hun Infrabaker-lijn, maar ook met een gloednieuw beursconcept.

Al vele jaren nemen we deel aan beurzen en tentoonstellingen wereldwijd, zegt CEO P. de Theije, en hoewel dit over het algemeen een positieve ervaring was, was er een element dat volgens ons verbeterd kon worden. Waar en wanneer we ook deelnamen aan beurzen, we verloren altijd veel tijd bij het opzetten en opbreken van de stand. Ons materiaal werd verzonden in kisten en we spendeerden veel tijd met het wachten op het ophalen van deze kisten zodat we de stand konden opbouwen of met het wachten op de kisten die teruggebracht moesten worden, zodat we konden inpakken nadat de beurs was afgelopen. Dit nieuwe concept elimineert al dit wachten, legt de heer de Theije uit, omdat het ook dienst doet als onze keuken en kantoor tijdens de beurs.

Infrabaker International ging hiervoor samen zitten met Wegra, hun fabrikant en die ontwierp en bouwde deze nieuwe beursbox die meer zou bieden dan enkel een transportoplossing. Het ontwerp dat bedacht werd, is zowel compact als veelzijdig. Het bevat alles wat nodig is tijdens een beurs, van het meubilair op de stand tot de testapparatuur die voor demonstratiedoeleinden mee wordt gebracht, van het marketingmateriaal tot een gevulde keuken die zelfs wordt geleverd met een eigen watervoorziening! Wat nodig is van het expositiecentrum is vloerbedekking, wat verlichting, een stroomkabel naar de box en je bent vertrokken.  Bovendien kan de neutrale buitenkant van de box worden omgevormd tot een gigantisch reclamebord met een geïntegreerde tv die een bedrijfsvideo afspeelt.

We zijn erg blij met de uitkomst, zegt de heer de Theije. We hebben dit voor het eerst getest bij Anuga Foodtech en ik was vastbesloten om de tijd vast te leggen die nodig was om de stand in te pakken, maar het was zo snel dat ik het vergat, grapt de heer de Theije. We zullen dit zeker meenemen naar al onze aankomende beurzen.

 

Wegra NV is specialist in fijn-plaatwerk en machinebouw m.n. voor de voedingssector. Wat het plaatwerk betreft is Wegra vooral bekend als hoogwaardige toeleverancier, voor een brede klantenkring binnen de landsgrenzen en daarbuiten, en worden er onderdelen in beperkte series of per stuk vervaardigd. Wat de machinebouw betreft is zij o.a. de exclusieve producent van de Infrabaker ovens.


Infrabaker International is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en de productie van Infrarood ovens voor de voedingsindustrie.   Infrabaker International werkt nauw samen met Wegra, een bedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in bouw van machines en machine onderdelen voor de voedingsindustrie.

 


Contact: Michel Vossen, Wegra NV,  Lieven Gevaertlaan 8, 3900 Pelt, België - info@wegra.com www.wegra.com


Feedback 


Wegra NV Lieven Gevaertlaan 8, 3900 Pelt, België - T +32 11 80 88 80 - F +32 11 80 88 81 - info@wegra.com